فهــرســت دسترسی سریـع
قصد داریم در سری آموزش نصب وردپرس شما را با نصب وردپرس روی کنترل پنل دایرکت ادمین آشنا کنیم.
دایرکت ادمین یکی از کنترل پنل های محبوب مدیریت هاستینگ هست که برخی از سرویس دهندگان هاستینگ از آن استفاده می کنند. می توان گفت بعد از سی پنل ، دایرکت ادمین محبوب ترین و کامل ترین سیستم مدیریت هاستینگ در دنیاست. از آنجا که شرکت سازنده سی پنل ایران را تحریم کرده و اجازه نصب سی پنل روی هاست های ایرانی را نمی دهد هاستینگ های ایرانی از دایرکت ادمین برای مدیریت اکانت های خود استفاده می کنند.
برای شروع کار ابتدا وارد پنل مدیریت دایرکت ادمین شوید. برای ورود به پنل مدیریت دایرکت ادمین در انتهای دامنه خود عبارت :۲۲۲۲ را وارد کنید. به عنوان مثال:
www.example.com:2222
بعد از وارد کردن پورت ۲۲۲۲ به انتهای آدرس سایتتان از شما یوزر و پسورد ورود به هاست درخواست می شود که باید آنرا از هاستینگ خود بگیرید.
بعد از وارد شدن به پنل مدیریت دایرکت ادمین باید برای آپلود وردپرس به قسمت Files وارد شوید. از منوی بالا روی Files کلیک کنید.
وارد پوشه public_html شوید. public_html پوشه اصلی هاست شماست که فایل های روت سایتتان در اینجا قرار میگیرد و برای نصب هر سیستمی باید حتما وارد این دایرکتوری شوید.
برای آپلود فایل های خود در دایرکت ادمین باید روی upload files to current directory کلیک کنید. پس وردپرس را از این قسمت آپلود کنید. برای دانلود وردپرس اینجا کلیک کنید.
فایل خود را انتخاب و آپلود کنید.
بعد از آپلود فایل به public_html بازگشته و جلوی فایل zip وردپرس روی extract کلیک کنید تا فایل از حالت فشرده خارج شود.
جهت ساخت دیتابیس به پنل مدیریت دایرکت ادمین برگشته و روی MySQL Management کلیک کنید تا وارد مدیریت پایگاه داده شوید.
بعد از ورود به مدیریت دیتابیس روی Create new Database برای ساخت دیتابیس جدید کلیک کنید.
فرم ساخت دیتابیس جدید برای شما نمایش داده میشه. حالا فرم رو تکمیل کنید.
Database Name: نام دیتابیس
Database Username: نام کاربری دیتابیس
Username Password: رمز عبور دیتابیس
Confirm Password: تاییدیه رمز عبور دیتابیس
با کلیک روی random password نهم میتونید پسورد های تصادفی و امن برای خودتون بسازید.
و در نهایت برای ساخت دیتابیس روی Create کلیک کنید.
حالا دیتابیس شما ساخته شده و کافیه آدرس سایتتون رو باز کنید. با باز کردن سایت نصب کننده وردپرس اجرا میشه و میتونید با کلیک روی بزن بریم وارد نصب کننده بشید.
بعد از ورود به نصب کننده وردپرس نیاز به وارد کردن اطلاعات دیتابیس دارید که باید اطلاعات دیتابیس ساخته شده در مرحله قبل رو وارد کنید. بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابیس در صورت درست بودن اطلاعات ، صفحه نصب معروف ۵ دقیقه ای برای شما اجرا میشه و میتونید وردپرس رو راه اندازی کنید.
و در صورتی که وردپرس بتونه با دیتابیس شما ارتباط بر قرار کنه صفحه زیر برای شما ظاهر خواهد شد. این فقط در صورتی هست که اطلاعات دیتابیس رو درست و صحیح وارد کرده باشید.
و شما باید روی اجرای نصب کلیک کنید تا وارد فرایند معروف نصب ۵ دقیقه ای وردپرس بشید. در اینجا یک سری اطلاعات از شما می خواد که نیازی به توضیح نیست و بعد از کلیک روی راه اندازی وردپرس سایت وردپرسی شما آماده استفاده خواهد بود.
بعد از وارد کردن این اطلاعات وردپرس شما نصب و راه اندازی میشه و میتونید به خوبی و خوشی از وردپرس استفاده کنید.
برای ورود به پنل مدیریت هم باید از آدرس example.com/wp-admin استفاده کنید.